Våreskader 2023

Ingen sammanställning eller resultat är inlämnade för publicering ännu.


Bästa segelbåtsvänner här kommer inbjudan till Våreskadersegling 2023, änteligen!

TBK’s Våreskader 18 – 19 maj

Hej alla TBK-seglare!

Då var det vår igen och säsongen ligger framför oss. Med våren kommer TBK’s traditionsenliga våreskader. I år bär det av söderut och upplägget är följande:
Vi träffas på torsdags eftermiddag/kväll den 18 maj i Älvsnabbsviken och bryggan på Grytholmen. Där vi tänder våra grillar och sätter oss vid det långbord som finns på bryggan för att äta tillsammans den medhavda egna maten.
På fredagen så är det skärgårdskappsegling med gemensam start för de som vill. För de som inte vill kappsegla men, ändå segla banan så finns det en öppen klass där man startar när man vill efter klockan 10.00. Seglingsföreskrifter samt banbeskrivning presenteras vid skepparmötet klockan 09.30 på fredagsmorgonen.

Övriga transporterar sig i egen takt till slutmålet som är skärgårdskrogen på Nåttarö, nya gästhamnen. Väl på plats blir man anvisad förtöjningsplats av personal från Segelbåtsektionen och meddelas information om kvällen, bastu badar vi mellan 1600 – 1800, klockan 1900 träffas vi på krogen för att äta middag.

Välkomstdrink serveras vid bryggan nya gästhamnen, där även prisutdelning sker.

På fredagskvällen äter vi gemensam middag bestående av förrätt, varmrätt samt dessert som klubben står för till våra medlemmar med närmaste familj, dryck står var och en för själva.
Medbjudna gäster/gastar betalar en avgift per kuvert på 545 kr. Betalningen ska vara klar innan middagen och sker direkt till personal på krogen.

På lördagen är eskadern slut och det är fritt att välja vart man vill styra kosan.
Anmälan ska vara mig tillhanda senast söndag den 7:e maj. Efteranmälningar kommer inte att tas emot.
Anmälan sker till per_hultberg@yahoo.se Frågor/kontakt Per Hultberg 070-543 28 13.

Fyll i:
Namn och mobilnummer
Båtnamn, båttyp, SRS-tal med eller utan undanvindsegel samt om man vill segla öppenklass .
Varmrätt på krogen
_____st Kött
_____st Fisk
_____st Veg
Antal personer (varav hur många som är gäster/gastar) ______________________

Varmt Välkommen/Segelbåtsektionen