Onsdagssegling

Se Onsdagssegling 2020 för aktuell information om årets onsdagsseglingar.

Vi följer vad Tyresö Båtklubb bestämmer angående vilka aktiviteter som inte ska genomföras och vilka som kan genomföras och hur de aktiviteter som bedöms kunna genomföras ska genomföras på ett så säkert sätt som möjligt. Någon sammankomst efter seglarna var det inte under vårens seglingar.

Under höstens seglingar kommer det att återigen bjuda på korv med bröd efter seglingar under så säkra förhållanden som möjligt (utomhus, med servitris/servitör och med engångshandskar för matlagning).

Alla intresserande segelbåtar välkomna, även från andra båtklubbar i närheten. De flesta seglar för att det är skoj och trevligt, en del för öva, någon kanske mest för att det serveras korv med bröd efteråt eller för att man har kommit på en bra bortförklaring varför man inte vann den här gången heller som man vill testa när vi samlas i klubbhuset efteråt. Anledningen till att onsdagssegla kan vara flera, alla anledningar är lika bra. Båt utan officiellt SRS-tal kan delta utom tävlan.

Ingen föranmälan behövs.

Hör gärna av er om det är några frågor eller funderingar på mail, telefon eller SMS.

tbkonsdagssegling@gmail.com

Johan Ekberg 070-555 99 57