Utbildning

Framför din båt på ett bättre och tryggare sätt. Här kan du läsa aktuella erbjudanden och tips på utbildningar för dig som medlem.

Förar- och kustskepparintyg. Tyresö båtklubb har ett samarbete med Svensk båtutbildning, som ger dig som medlem 15 % rabatt på lärarledda Förarintygs- och Kustskepparintygskurser, och 25 % på onlinekurser. Svensk Båtutbildning erbjuder navigations- och båtkurser i Gamla stan och på Djurgården i Stockholm. Svensk båtutbildning har en utbildningsgaranti som innebär att om du inte klarar examinationen får du gå om kursen utan extra kostnad.

Efter bokning av utbildning, maila ditt medlemsnummer till info@batutbildning.se så får du rabatt på din faktura. Skriv Medlem Tyresö båtklubb i ämnesraden.

Har du frågor eller inspel gällande utbildningar, kontakta medlemssektionen på medlem@tyresobatklubb.se