Anmäl dig till våreskadern senast 26 april

Då är det vår igen och säsongen ligger framför oss. Med våren så kommer TBK:s traditionsenliga våreskader som i år är 9-10  maj, och enligt tradition så bär det i år av norrut!

Upplägget är som följande:

Vi träffas på torsdagseftermiddagen vid Norrviken på Runmarö där vi tänder våra grillar och äter tillsammans vid det långbord som normalt finns på bryggan.

På fredagen kl. 10.00 är det skärgårdskappsegling med gemensam start för de som vill. För dem som inte vill kappsegla men ända segla banan finns det en öppen klass där man startar när man vill efter kl. 10.00. Seglingsföreskrifter samt banbeskrivning presenteras vid skepparmötet kl. 09.00 på fredagsmorgonen.

Övriga transporterar sig i egen takt till slutmålet, som är skärgårdskrogen på Finnhamn, där vi förtöjer Djupfladen på St Jolpan vid bryggorna längst in i viken. Väl på plats blir man anvisad förtöjningsplats av personal från segelbåtssektionen. Hamnavgift betalar var och en själva.

Därefter blir det prisutdelning med bubbel samt information från segelbåtssektionen.

På fredagskvällen äter vi gemensam middag bestående av förrätt, varmrätt samt dessert som klubben står för till våra medlemmar med närmaste familj, dryck står var och en för själva.  Medbjudna gäster/gastar betalar en avgift per kuvert på 600 kr. Betalningen ska vara klar innan middagen och sker direkt till personal på krogen.

På lördagen är eskadern slut och det är fritt att välja vart man vill styra kosan.

Anmälan ska vara mig tillhanda senast söndag den 26:e april. Efteranmälningar kommer inte att tas emot.

Anmälningen till per_hultberg@yahoo.se  Frågor/kontakt Per Hultberg 070-543 28 13.

Fyll i:

Namn och mobilnummer

Båtnamn, båttyp, SRS-tal med eller utan undanvindsegel samt om man vill segla öppen klass.

Varmrätt på krogen

  • —-st Kött
  • —- st Fisk
  • —-st Veg

Antal personer (varav hur många som är gäster/gastar)