Kräftköret 2019 (aug)

Seglingssektionen kommer inte att anordna något eget Kräftkör 2019 utan vi är med på TRBS aktivitet. Den brukar vara bra.

Datumet är 16-17 augusti.

Inbjudan som PDF: Kräftköret 2019

Fredagen den 16 augusti har vi gemensam kräftskiva i ladan i Vissvass. Var och en tar med sig det man vill äta och dricka sedan dansar vi till liveband in på småtimmarna. Det kommer att finnas bar till självkostnadspris. Vi kör igång i ladan ca kl. 19:00. Ingen föranmälan behövs.

Lördagen den 17 augusti är det skepparmöte vid grillen i Vissvass kl. 10.00 för de som vill delta i familjekappseglingen (dvs utan spinnaker) ca 12 Nm till hamn beroende på väder o vind. Vi använder omvänd SRS (jaktstart) = enkelt och ingen trängsel i starten!

Väl i mål väntar tipspromenad för alla. Ni som vill delta utom tävlan tar er ut till förutbestämd hamn inför aktiviteterna där.
Lördag ca kl. 19 är det prisutdelning och mingel på berget. Klubben bjuder på vin, cider, festis, frukt, ost och kex.

Anmälan till lördagens ”Kräftkör” sker på skepparmötet kl. 10.00 i Vissvass. Där får du också reda på din starttid, vilken bana som seglas och vilken hamn vi träffas vid efter tävlingen.

Vi välkomnar även TBK:s medlemmar och för att få bryggplats inför natten kontaktar man undertecknade.

VÄLKOMNA!
Seglingssektionen och tävlingsledning: