Anmälan Jollesegling

Nu är det dags att anmäla er till jolleseglingarna

Jolleseglingarna vänder sig till dig som är minst 8 år och kan simma 200 meter. (Dispens kan i undantagsfall ges till deltagare under 8 år efter provsegling). Vi har nybörjargrupper och grupper för er lite mer vana seglare.

Kostnaden per år och barn är 450 kr för jolleseglingarna samt 50 kr för medlemskap i TBK (obligatoriskt om du inte redan är medlem). betalning till bankgiro 341-8167 märk: barnets namn altrenativt Swish 1235940720 märk: segelskola

Seglarskolan är på måndagar och vårsäsongen pågår mellan 29 april och 10 juni. . Höstsäsongen börjar 19 augusti och slutar 9 september.

En ren kappseglingsgrupp (optimist) anordnas på tisdagar med/på TBS (Trollbäckens båtsällskap).

Ett Jolle-KM anordnas som avslut för säsongen den 15 september. Mer info om det kommer senare.

Kl. 17.00 -17.30 finns saft och grillad korv

Kl. 18.00 Samling och genomgång, då skall båtarna vara riggade och klara. Elever, ledare och föräldrar hjälps åt att rigga båtarna.

Kl. 20.00 är vi färdiga.

Anmälan sker till juniorsektionen via formuläret längst ner på denna sida. Plats i jolleseglingen fås efter inbetald avgift. Först till kvarn.

Grupper:

Nybörjare – Trissjolle i början och går sedan över till Optimist när de är mogna. ”Du har aldrig seglat förut.”

Fortsättare – Optimist/Triss. ”Du behärskar alla seglingssätt och vill utmana dig mera”

Laser – ”Egen jolle krävs” Kappsegling tisdagar

Vi välkomnar alla och hoppas på en underbar säsong!

Juniorsektionen

JaNej